Årsmöte i Ove Allanssonsällskapet den 11 maj

Alla medlemmar i Ove Allanssonsällskapet är välkomna till det historiska första årsmötet den 11 maj år 2017.Plats för årsmötet är Sjöräddningssällskapets lokaler i Göteborg, Talattagatan 24 Göteborg. Enklast är att ta spårvagn 11 mot Saltholmen från centrala Göteborg och gå av vid hållplats Långedrag.

Årsmötet börjar klockan 15.00.

På årsmötet blir det utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar även underhållning av musikgruppen KAL. Sällskapets nya hemsida kommer dessutom att lanseras och Lennart Johnsson berättar om arbetet med en dokumentfilm och en bok om Ove Allansson som Lennart arbetar med tillsammans med fotografen och filmaren Stefan F Lindberg.

Varmt välkomna den 11 maj. Vi är tacksamma om ni anmäler ert deltagande  till mailadressen
info@oveallansson.se alternativt skickar ett sms till Allanssonsällskapets sekreterare Lennart Johnsson på nummer 070 592  70 81.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *