Välkomna till årets bokmässa i Göteborg!

Också i år medverkar Ove Allanssonsällskapet med flera programpunkter i Sjöfartsmontern på bokmässan i Göteborg den 26-29 september. Det är lördag förmiddag den 28 september som temat i Sjöfartsmontern B05:02 är Ove Allanssons författarskap.

För första gången någonsin delar då Allanssonsällskapet klockan 13 ut ett pris till en kulturpersonlighet som verkar i Ove Allanssons anda. Prisutdelare är Allansonssällskapets ordförande Anders Lindström. Prissumman är på 25 000 kronor.

Karin Mann ordförande i Kvänums hembygdsförening berättar om den lilla industriorten på Skaraslätten där Allanssons föddes och växte upp. Lennart Johnsson talar om den bok och film om Ove Allansson som han arbetar på tillsammans med fotografen och filmaren Stefan F Lindberg.

Men självklart händer det mycket andra intressanta program i Sjöfartsmontern detta år. Medlemmar i Ove Allanssonsällskapet får som vanligt en biljett till bokmässan som gäller under valfri dag på bokmässan.

Välkomna!
Hela programmet i Sjöfartsmontern hittar du här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *