Årsmöte med Ove Allanssonsällskapet den 4 maj!

Alla medlemmar i Ove Allanssonsällskapet är välkomna till årsmötet 2020 som äger rum den 4 maj. Plats för mötet är SEKO sjöfolks lokaler på Fjärde Långgatan 48 i Göteborg, spårvagnshållplats Masthuggstorget. Tid för årsmötet är 18.00.

Utöver sedvanliga årsmötesförhandling blir det musikunderhållning med Bo Andersson och Leif Pedda Pedersen från musikgruppen KAL. Lennart Johnson berättar om sin och Stefan F Lindgrens nya bok Blues för Ove som är en form av biografi/bibliografi om det svenska sjöfolkets störste och meste författare genom tiderna.

Lättare mat och dryck, alkoholfritt eller vin och öl serveras till självkostnadspris. Vi hoppas få se er på årsmötet. Anmäl att du kommer via e-mail till sällskapets kansliansvarie  Lennart Johnsson på mailadressen Lennart.johnsson49@gmail.com eller via sms nummer 070 592 70 81

Ps. Även medlemmar i Sjöfartens Kultursällskap är självklart välkomna till årsmötet. Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *