Allanssonsällskapets årsmöte flyttas fram till efter sommaren!

På grund av coronapandemin flyttas årsmötet med Ove Allanssonsällskapet  fram och kommer att hållas efter sommaren, stryk alltså den 15 juni. Vi återkommer senare med information om tid, plats och program för årsmötet. När det väl blir av siktar vi, förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar, på att genomföra ett spännande program kring aktuell sjöfartskultur.

Ett preliminärt datum kan bli den 25 september med middag, möte och utdelning av Allanssonsällskapets stipendium till kulturarbetare som verkar i Ove Allanssons anda. Eventuellt genomförs årsmötet på Bachelors Club i Göteborg. På samma dag och plats planerar Sjöfartens Kultursällskap att genomföra sitt årsmöte med ett spännande sjöfartskulturellt program till  vilket också Allanssonsällskapets medlemmar är välkomna.

Vi återkommer alltså med definitivt datum och årsmötesprogram, så definitivt som nu något kan vara i dessa tider.

Ta hand om er och var försiktiga i denna mycket annorlunda tid!

Med vänlig hälsning
Anders Lindström
Ordförande Ove Allanssonsällskapet

Lennart Johnsson
Sekreterare Ove Allanssonsällskapet
Telefon 070 592 70 81
E-post: lennart.johnsson49@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *