Välkommen till årsmöte för år 2022 med Ove Allanssonsällskapet i Göteborg den 12 maj

Medlemmarna i Ove Allanssonsällskapet hälsas varmt välkomna till årsmöte den 12 maj.

Denna gång äger årsmötet rum i SEKO sjöfolks lokaler i Göteborg. Plats för det hela är Fjärde Långgatan 48 vid Masthuggstorget i Göteborg och det hela börjar 16.30. Spårvagnslinjerna till Masthuggstorget är 3, 9 och 11.

Utöver årsmötesförhandlingar blir det under eftermiddagen ett spännande kulturprogram i Ove Allanssons anda. Programmet är en del i att Allanssonsällskapet uppmärksammar att sjöfolkets meste och främste författare i år skulle ha fyllt 90.

Författarna Aino Trosell, Torgny Karnstedt och Anders Wällhed berättar om sitt skrivande och musikaliskt underhåller musikgruppen KAL. Vi bjuder på en landgång. Diverse drycker finns att köpa till subventionerade priser.

Kultureftermiddagen är ett samarrangemang mellan Ove Allanssonsällskapet och Sjöfartens Kultursällskap. Medlemmar i dessa sällskap är självklart välkomna. I mån av plats är också andra intresserade välkomna.

Ni anmäler er senast den 8 maj  till Lennart Johnsson på mailadressen:
lennart.johnsson49@gmail.com
eller via SMS 0705 92 70 81.

Välkommen till en spännande sjöfartskultur eftermiddag och kväll i Göteborg den 12 maj.
Lennart Johnsson ordförande Ove Allanssonsällskapet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *