Välkommen till årsmöte med Ove Allanssonsällskapet!

Den 4 maj är du välkommen till årsmöte med Ove Allanssonsällskapet. Vi träffas i Sjöräddningssällskapets lokaler i Långedrag Göteborg.

Gatuadressen är Talattagatan 24. Enklast att ta sig dit är med spårvagn 11 från centrum i riktning mot Saltholmen. Hållplatsen att gå av vid är Långedrag.

Musikgruppen KAL inleder med att spela 15.30. Själva årsmötet börjar därefter cirka klockan 16.
Efter årsmötesförhandlingarna kommer årets Ivar Lo-pristagare David Ericsson att berätta om sitt författarskap i ett samtal med Lennart Johnsson.

Böcker av David Ericsson och Ove Allansson kommer att säljas. Varmt välkommen till årsmötet. Anmäl er till Lennart.johnsson49@gmail.com eller via sms till nummer 070 592 70 81 senast den 28 april.

Handlingar till årsmötet med förslag till dagordning, verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse och revisorernas rapport kommer att mailas till alla medlemmar och läggs även ut på hemsidan oveallansson.se

Varmt välkomna!
Lennart Johnsson
Ordförande Ove Allanssonsällskapet

Ps. Har du ännu inte betalt in din medlemsavgift på 250 kronor för år 2023 är det hög tid att göra det. Betala beloppet till bankgiro 819-2734 eller swisha till nummer 070 592 70 81. I ditt medlemskap ingår bland annat en biljett till ett värde av 240 kronor till valfri dag på årets bokmässa i Göteborg. Mässan äger i år rum från den 28 september till och med den 1oktober. Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *